mpsf water polo Best of Brands

polo shirt embroidered Best of Brands

Best of Brands satsar stort och ppnar trots den lgkonjunktur som frutsps bde ny e handel samt tv nya butiker p sammanlagt 1 800 kvadratmeter. Butikerna ppnas 23 mars d man flyttar in i den nya Moodgallerian i centrala Stockholm med en dam och en herrbutik.

I ntbutiken finns klder och accessoarer frn ett stort antal varumrken och alla leveranser sker fraktfritt inom Sverige. Den digitala butiken rymmer mycket av utbudet frn den 3 000 kvadratmeter stora butiken i Sickla Kpkvarter och den 1 000 kvadratmeter stora butiken i Vllingby City.

Vi samlar det vi tycker bst om frn samtliga varumrken och att erbjuder ett stort urval som man inte hittar i andra butiker. Vrt koncept fungerar bra och e butiken ska skilja sig s lite som mjligt frn den upplevelse som man fr i vra andra butiker. Du betalar ingen frakt och fr samma kundpong och rabatter, sger vd Lars Rabenius.

Fretaget Panagora har utvecklat e handelslsningar fr mnga svenska modekedjor och modevarumrken. Moon Suck Song, vd p Panagora, menar att Best of Brands har potential att bli en av de strre aktrerna inom sin nisch.

Best of Brands har ett koncept som r klippt och skuret fr e handel och de riktar sig ven till ett lite ldre segment n mnga andra multibrandbutiker. Drigenom fyller de ett relativt stort hl p marknaden, sger Moon Suck Song.

Best of Brands har gjort en lng resa fram till idag. Den frsta butiken startades 1979 av Lars Rabenius far Pelle Rabenius som fortfarande, 74 r gammal, driver fretaget tillsammans med sin son och delgaren Thomas Fjllstrm.

Jag tycker att det r vldigt kul att se hur utvecklingen har gtt framt och nr det nu finns mjlighet att n kunder i hela landet och till och med utomlands s verkar det dumt att inte utnyttja den mjligheten.
mpsf water polo Best of Brands